Våra verkstäder

Göteborgsanläggningen

MR-Trailerservice AB är en fullserviceanläggning och vi har specialiserat oss på lite mer speciella efterfordon så som motortransporter, maskintrailer, SIMA liftar och Link ekipage, Tippvagnar men även vanliga trailer är naturligtvis välkomna.  Vi är ett flexibelt företag med 18 medarbetare i Göteborg där kunden står i centrum, Service är vårt signum.

 Vi har därför öppet 06:00-00:30 måndag till torsdag samt 06:00-18:30 på fredagar. Vi har dessutom öppet sista helgen i varje månad förutom under semesterperioden V 25-V32 då vi har öppet 07:00 – 16:00. (Likaså i december då tidigareläggs helgarbetet).

 Vi håller till i moderna lokaler med 2st gropar varav en är 18m lång för att kunna serva och reparera låga specialtrailers på ett säkert och tryggt vis. Även en travers och svängkran finns i denna hall.

 

Helsinborgsanläggningen

Vår anläggning ligger på Ättekulla i Helsingborg (Stenbrovägen 16) och andas samma fina service som vi är välkända för i Göteborg. Även här har vi väl tilltagna öppettider 06:00-18:30.

Här är vi även Däckia konceptpartner vilket innebär att vi hjälper till med alla däcktyper även personbilar, vi har också däckhotell, hjulinställningsmaskin samt servicebil för den som önskar.

Kontakta Magnus Lundberg för mer information om anläggningen i helsingborg.

 

Välkommen!

 

Peter Andersson

VD