Om oss

MR-Trailerservice AB är ett flexibelt företag som sätter kunden i centrum och har för avsikt att spara pengar åt kunden genom att alltid göra det bästa för kunden. Det är inte alltid det bästa att bara montera nya delar, många gånger går det att reparera delen som är trasig. Vi tittar även på en långsiktig serviceplan för att minska risken att man får oönskade stopp på fordonet om kunden så önskar. Detta brukar vara ett väldigt lönsamt sätt att arbeta på då vi har hela historiken av fordonet och kan således se om det är onormalt slitage som behöver ses över i ett tidigt stadium.

 

Vi har stor kunskap i att reparera i stort sätt allt på tunga efterfordon. Vi huserar i moderna lokaler som är anpassade för detta ändamål.

 

Våra duktiga mekaniker är utbildade och mycket kunniga i EBS/ABS systemen och dom flesta tillverkarna så som WABCO, HALDEX, KNORR, samt även ECAS system.

 

Vidare har vi genomgått utbildning i BevoNAC hos Bevola som är generalagent för ROR axlar i Norden. Vi är således certifierad service verkstad för deras produkter. Vi har även stor erfarenhet av BPW, SMB, KNORR, SAF och GIGANT axlar.

Toyota-modellen

Vi har valt att arbeta enligt Toyota-modellen vilket innebär att mekanikerna jobbar i sex timmars pass i skift. Detta medför ett betydligt bättre flöde och bättre arbetsresultat då mekanikerna inte kommer in i den tunga timman under eftermiddagen.

 

Det är ett tungt arbete som kräver att man är noggrann och inte för trött för att prestera på en högre nivå under arbetsdagen med ett bättre resultat på arbetsinsatsen vilket naturligtvis gagnar kunden.

 

Öppet 06:00 - 00:30

Vidare innebär detta att ordinarie arbetstid blir betydligt längre. Vi öppnar 06:00 och stänger 00:30. (fredagar 06:00-18:30) Dessutom har vi öppet sista helgen i månaden även då ordinarie arbetstid. På Helsingborgs verkstaden gäller öppetider 06:00-18:30 

 

Under sommarmånaderna v25-32 är öppettiderna 07:00-16:00